Login  |  Register
Nissanhelp.com - All About Nissan
Do-It-Yourself Maintenance Owners Manuals Recalls/Campaigns Service Bulletins Service Manuals Nissan OBDII Codes Glossary & Acronyms More...
Member's Ride Photos Stock Photo Gallery
Classifieds - For Sale Classifieds - Wanted To Buy Classifieds - Mechanic Wanted Classifieds - Auto Services Search Auto Parts
Register FAQ Social Groups Mark Forums Read
No fluid coming out when I use wipers Forums > > No fluid coming out when I use wipers No fluid coming out when I use wipers
Forgot Password? Join Us!


Xterra Nissan Xterra Discussion Forum

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-22-2018, 06:56 AM
bamber bamber is offline
Registered User
2004 Xterra
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default No fluid coming out when I use wipers

My wipers are working fine. I have filled the wiper fluid but nothing comes out. I have tried doing online research to at least locate the tank, but can't seem to find the location. I don't want to take it to the shop if I don't have to. Can anyone give me some tips on how to locate the reservoir and possibly fix it myself?

Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 02-22-2018, 10:39 AM
NissanTech's Avatar
NissanTech NissanTech is offline
Super Moderator
2004 Xterra
 
Join Date: Jun 2005
Location: California
Age: 47
Posts: 12,169
Thanks: 473
Thanked 589 Times in 528 Posts
Default

The windshield washer tank is behind the front bumper. Before you access the tank, try inserting a very thin wire inside the washer nozzle. Sometimes the soap in the tank will clog the nozzle.

No fluid coming out when I use wipers-2-png

No fluid coming out when I use wipers-capture-png
Attached Thumbnails
No fluid coming out when I use wipers-2-png   No fluid coming out when I use wipers-capture-png  
__________________
Need A Repair Shop?
Find local automotive repair shops in your area.
AutoCodes.com Shops
Reply With Quote
  #3  
Old 02-24-2018, 01:08 PM
bennyb53's Avatar
bennyb53 bennyb53 is offline
Moderator
2002 Altima
2002 Altima
 
Join Date: Jan 2011
Location: Hawaii
Posts: 2,096
Thanks: 45
Thanked 251 Times in 243 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by bamber View Post
I have filled the wiper fluid but nothing comes out. I have tried doing online research to at least locate the tank, but can't seem to find the location. Thanks!
Oops! something amiss here. According to you you filled the washer fluid but then you said you cannot find the washer fluid reservoir. So what reservoir you put the washer fluid into. Better check your work as you may have put the washer fluid into the coolant reservoir.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-25-2018, 04:34 PM
smj999smj's Avatar
smj999smj smj999smj is offline
Master Enthusiast
2006 Pathfinder
2003 Frontier King Cab
2003 Frontier SVE
 
Join Date: Jun 2012
Location: Prospect, VA
Posts: 1,616
Thanks: 1
Thanked 240 Times in 223 Posts
Default

Can you hear the wiper pump run when you activate the washers?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
coming, fluid, wipers

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 05:08 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.42 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.