Login  |  Register
Nissanhelp.com - All About Nissan
Do-It-Yourself Maintenance Owners Manuals Recalls/Campaigns Service Bulletins Service Manuals Nissan OBDII Codes Glossary & Acronyms More...
Member's Ride Photos Stock Photo Gallery
Classifieds - For Sale Classifieds - Wanted To Buy Classifieds - Mechanic Wanted Classifieds - Auto Services Search Auto Parts
Register FAQ Social Groups Mark Forums Read
Camshaft sensor issue Forums > > Camshaft sensor issue Camshaft sensor issue
Forgot Password? Join Us!


Rogue Nissan Rogue Discussion Forum

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-29-2019, 05:51 AM
jumpin4a2ndgen jumpin4a2ndgen is offline
Registered User
2015 Rogue
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 2
Question Camshaft sensor issue

So I drove a few miles to the store without issues. I got back in and it struggled to start and then stalled out. I pushed start again and it started up however was sluggish. Idle was extremely low. I drove home and when driving no issues however the check engine light came on pulling into my street. Pulled codes and it said multiple misfires and camshaft sensor bank 1 position 1 error. I replaced the sensor and no change. Anyone ever come across this or have any ideas before I go to Nissan and get ripped off? I have a 2015 Rogue S, no mods to motor or anything all stock. I did check the wiring harness and it seems to be in good condition. Please help
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
camshaft, issue, sensor

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 10:19 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.42 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.