Nissanhelp.com Forums

Nissanhelp.com Forums (https://x.nissanhelp.com/forums/)
-   Audio, Video & Electronics (https://x.nissanhelp.com/forums/audio-video-electronics/)
-   -   Armada slip light and 4WD light flashing, no throttle response (https://x.nissanhelp.com/forums/audio-video-electronics/29443-armada-slip-light-4wd-light-flashing-no-throttle-response.html)

Reedhenrypi 02-26-2017 08:48 AM

Armada slip light and 4WD light flashing, no throttle response
 
I have a 2007 Armada se 49k 4x4. Driving on the highway +65mph the Slip light and 4wd light flash on dash and there is no acceleration In both 2wd and auto 4wd. Any suggestions?
Thank you,
Reed

mpe235 02-27-2017 01:19 AM

Quote:

Originally Posted by Reedhenrypi (Post 101548)
I have a 2007 Armada se 49k 4x4. Driving on the highway +65mph the Slip light and 4wd light flash on dash and there is no acceleration In both 2wd and auto 4wd. Any suggestions?
Thank you,
Reed

Make sure the wheel bearings are not loose and the brake fluid is full. If it's not that you will need a scan tool to check the codes.

Reedhenrypi 02-27-2017 05:17 AM

Bearing, fluid and ABS sensors all good. I took it to belle tire and they didn't get any codes. Not sure what scanner they used.


All times are GMT -8. The time now is 08:25 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.42 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.