Login  |  Register
Nissanhelp.com - All About Nissan
Do-It-Yourself Maintenance Owners Manuals Recalls/Campaigns Service Bulletins Service Manuals Nissan OBDII Codes Glossary & Acronyms More...
Member's Ride Photos Stock Photo Gallery
Classifieds - For Sale Classifieds - Wanted To Buy Classifieds - Mechanic Wanted Classifieds - Auto Services Search Auto Parts
Register FAQ Social Groups Mark Forums Read
NTB16-117a Forums > > NTB16-117a NTB16-117a
Forgot Password? Join Us!


Latest Uploads Latest Knowledgebase Uploads

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-31-2016, 04:56 PM
NissanTech's Avatar
NissanTech NissanTech is offline
Super Moderator
2004 Xterra
 
Join Date: Jun 2005
Location: California
Age: 48
Posts: 12,283
Default NTB16-117a

A new entry has been added to Knowledgebase, category 2016 Altima Sedan

Description: -REVISED-
2016-2017 NISSAN ALTIMA; MIL ON WITH A/F RATIO SENSOR DTC(s)
One or more of the following DTCs is stored:
  • P014C - A/F SENSOR1 (B1) (O2 sensor slow response - rich to lean bank 1 sensor 1)
  • P014D - A/F SENSOR1 (B1) (O2 sensor slow response - lean to rich bank 1 sensor 1)
  • P015A - A/F SENSOR1 (B1) (O2 sensor delayed response - rich to lean bank 1 sensor 1)
  • P015B - A/F SENSOR1 (B1) (O2 sensor delayed response - lean to rich bank 1 sensor 1)

To check it out, rate it or add comments, visit NTB16-117a
The comments you make there will appear in the posts below.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-17-2018, 12:15 PM
Capone Capone is offline
Registered User
2016 Altima Sedan
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 3
Default

So how do I get info on this prob..... ...is it as simple as changing the o2 sensor (upstream)? That thing ain't cheap haha
Reply With Quote
  #3  
Old 06-15-2018, 11:14 AM
Moeanthony Moeanthony is offline
Registered User
2016 Altima Sedan
2016 Altima Sedan
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 2
Default

I have the same codes , vehicle has lack of power and went into to limp mode, won’t go pass 50mph,
Reply With Quote
  #4  
Old 06-18-2018, 06:41 AM
Capone Capone is offline
Registered User
2016 Altima Sedan
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 3
Default

i changed the upstream 02 sensor (in exhaust manifold) fixed the problem...they are almost $300 :(
have to reset the computer with a pedal key sequence after......
Reply With Quote
  #5  
Old 06-18-2018, 12:31 PM
Moeanthony Moeanthony is offline
Registered User
2016 Altima Sedan
2016 Altima Sedan
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 2
Default

Good looking out Capone, I appreciate the help.
Reply With Quote
  #6  
Old 06-18-2018, 02:10 PM
Capone Capone is offline
Registered User
2016 Altima Sedan
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 3
Thumbs up

no prob hope it works
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
ntba

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 03:14 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.42 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.