Login  |  Register
Nissanhelp.com - All About Nissan
Do-It-Yourself Maintenance Owners Manuals Recalls/Campaigns Service Bulletins Service Manuals Nissan OBDII Codes Glossary & Acronyms More...
Member's Ride Photos Stock Photo Gallery
Classifieds - For Sale Classifieds - Wanted To Buy Classifieds - Mechanic Wanted Classifieds - Auto Services Search Auto Parts
Register FAQ Social Groups Mark Forums Read
2004 armada Forums > > 2004 armada 2004 armada
Forgot Password? Join Us!


Armada Nissan Armada Discussion Forum

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-26-2013, 06:01 AM
Heather1pugs Heather1pugs is offline
Registered User
2004 Armada
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 12
Default 2004 armada

Hello I'm wondering if any of you have any insight on my issue.
My armada in the morning at a stop feels like it stutters, bogs just until I go. Once I go seems fine. Doesn't happen all the time. Like I said when it's cold. And not everytime. No codes.
I believe it's called the ipdm has already been replaced.


Now i got in a wreck on aug 29 and the collision center had to mess with my radiator. Do you think maybe they didn't fill the coolant up enough? Or maybe I have water in the gas?


I'm taking it in on
Friday for a oil change and a couple other things.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-01-2013, 05:16 AM
Heather1pugs Heather1pugs is offline
Registered User
2004 Armada
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 12
Default

Anyone have any thoughts?!

No codes so it's hard to diagnose .
Reply With Quote
  #3  
Old 10-02-2013, 03:44 PM
Heather1pugs Heather1pugs is offline
Registered User
2004 Armada
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 12
Default

Do you think the sputtering at take off could be my exhaust manifold? I was told to keep eye on it?
Reply With Quote
  #4  
Old 10-03-2013, 09:26 PM
NissanTech's Avatar
NissanTech NissanTech is offline
Super Moderator
2004 Xterra
 
Join Date: Jun 2005
Location: California
Age: 48
Posts: 12,267
Default

Quote:
Now i got in a wreck on aug 29 and the collision center had to mess with my radiator. Do you think maybe they didn't fill the coolant up enough? Or maybe I have water in the gas?
It's possible.

Quote:
Do you think the sputtering at take off could be my exhaust manifold?
It's possible, but usually with a clogged catalytic convert the problem will be more constant.

Unfortunately there are many things that can cause the problem, from spark plugs to a bad gas.

I suggest starting by filling up with high octane gas.

When was the last time you change the spark plugs?
__________________
Need A Repair Shop?
Find local automotive repair shops in your area.
AutoCodes.com Shops
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
2004, armada

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 11:03 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.42 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.