Login  |  Register
Nissanhelp.com - All About Nissan
Do-It-Yourself Maintenance Owners Manuals Recalls/Campaigns Service Bulletins Service Manuals Nissan OBDII Codes Glossary & Acronyms More...
Member's Ride Photos Stock Photo Gallery
Classifieds - For Sale Classifieds - Wanted To Buy Classifieds - Mechanic Wanted Classifieds - Auto Services Search Auto Parts
Register FAQ Social Groups Mark Forums Read
engine wont start Forums > > engine wont start engine wont start
Forgot Password? Join Us!


Altima Nissan Altima Sedan Discussion Forum

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-29-2019, 03:26 PM
drdlcks1 drdlcks1 is offline
Registered User

2000 nissan altima
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 8
Default engine wont start

I own a 2000 nissan altima changed the harness plug on the upstream O2 sensor and might have connected the wires incorrectly as theres one with a coaxial wire now car wont start problem is whenever I try to start car engine fan starts to run. Need help could it be my ecu is shot? Any possible solutions
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
engine, start

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 09:09 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.42 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.