Login  |  Register
Nissanhelp.com - All About Nissan
All Models, All Years 2014 370Z Coupe 2014 370Z Coupe Nismo 2014 370Z Roadster 2013 Altima Coupe 2014 Altima Sedan 2014 Armada 2014 Cube 2014 Frontier Crew 2014 Frontier King 2014 GT-R 2014 JUKE 2014 JUKE NISMO 2013 Leaf 2014 Maxima
2014 Murano 2013 CrossCabriolet 2013 NV Cargo 2013 NV Passenger 2013 NV200 2014 Pathfinder 2014 Pathfinder Hybrid 2014 Quest 2014 Rogue 2014 Sentra 2014 Titan Crew 2014 Titan King 2014 Versa Note 2014 Versa Sedan 2014 Xterra Concept Models
MyNissan Do-It-Yourself Maintenance Owners Manuals Recalls/Campaigns Service Bulletins Service Manuals Tech Challenge Game Nissan OBDII Codes Glossary & Acronyms Cost Estimator More...
Member's Ride Photos Stock Photo Gallery
Classifieds - For Sale Classifieds - Wanted To Buy Classifieds - Mechanic Wanted Classifieds - Auto Services Search Auto Parts Ultimate Reflector Auto Sun Shades Custom Fit Car Covers Auto Snow Shades Berber Auto Mats Designer Auto Mats Diamond Plate Auto Mats Fashion Auto Mats Hexomats Auto Mats
Register FAQ Social Groups Mark Forums Read
Forums Nissan Models Maxima 98 Max Poor cold start wipers/radio intermittent fail
Forgot Password? Join Us!


Maxima Nissan Maxima Discussion Forum

User Tag List

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 02-17-2007, 01:38 PM
Jland2's Avatar
Jland2
Guest
 
Posts: n/a
Mentioned: Post(s)
Tagged: Thread(s)
Default 98 Max Poor cold start wipers/radio intermittent fail

My wife drives a 98 Max SE, and lately the engine has been hard to start in cold weather, even when garaged. She has to give it a bit of gas to get it started when enghine is cold. Starts fine when warmed up. Also, lately radio and dash clock will go out intermittently, but radio retains memory features. Fuses are ok. Friday during a snow storm she called me to say that not only was the radio out, but the windshield wipers were out, too. She shuts off car and then restarts, everything works again. Went on trip last weekend, it happened while I was driving. could not pull off, on highway, and after 15-20 minutes radio came back on. Instrument lights ok, parking/headlamsp ok. Had my truck @ Firestone today, and tech said that the combination of those 3 problems is most likely a ECM or computer failure. Any Suggestions? I ran a bottle of fuel Techron fuel cleaner through it hoping that would help, not much luck. Car is in tune and good on plugs and filters. Thanks for your help!

James L
1998 Nissan Maxima, 105,000 miles
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
cold, fail, intermittent, max, poor, start, wipers or radio

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -8. The time now is 11:16 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO 3.6.0
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.