Login  |  Register
Nissanhelp.com - All About Nissan
All Models, All Years 2017 Armada 2016 Altima Sedan 2016 Frontier 2016 JUKE 2016 LEAF 2016 Maxima 2016 Murano 2016 NV 2016 Rogue 2016 Sentra 2016 Titan XD 2016 Versa Note 2016 Versa Sedan 2016 Z Concept Models
MyNissan Do-It-Yourself Maintenance Owners Manuals Recalls/Campaigns Service Bulletins Service Manuals Tech Challenge Game Nissan OBDII Codes Glossary & Acronyms Cost Estimator More...
Member's Ride Photos Stock Photo Gallery
Classifieds - For Sale Classifieds - Wanted To Buy Classifieds - Mechanic Wanted Classifieds - Auto Services Search Auto Parts
Register FAQ Social Groups Mark Forums Read
Forums > > please help p1320 p0300
Forgot Password? Join Us!


Maxima Nissan Maxima Discussion Forum

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-23-2010, 01:52 PM
geanrofiscalini's Avatar
geanrofiscalini
Guest
 
Posts: n/a
Mentioned: Post(s)
Tagged: Thread(s)
Default please help p1320 p0300

somebody must it seing this before a costumer came to the shop 01 maxima with p1320 and p0306 ok check it out coil 6 not working so according to nissan tsb we did all 6 coils and plugs car ranned fine for two months costumer comes back saying that is missing again so with out hesitation replaced all coils and it kept doing it so we scannded p1320 p0300 m ok check signal and everythings is there power, ground and the third one from the ecm its missing and at that time all 3 cilynders in bank 2 2 4 6 stop working car runs on back cilynders check crank sensor reff crank sensor poss and cam sensor ignition condenser they al passed and still got all neww sensors and still no signal to the coils from the computer even took timming cover off what a b thi nking it had jump timing and again everthing its fine there check continuinty on wires from computer to coils check fine bottom line replaced everything exept ecm please help
Reply With Quote
  #2  
Old 03-24-2010, 03:42 AM
desert_fox's Avatar
desert_fox desert_fox is offline
Tech Enthusiast

2000 Maxima
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 101
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Default

ignition relay??
Reply With Quote
  #3  
Old 03-24-2010, 04:18 AM
geanrofiscalini's Avatar
geanrofiscalini
Guest
 
Posts: n/a
Mentioned: Post(s)
Tagged: Thread(s)
Default

ignition relay thats powwer to the coils and its there on all six coils just the front cilynders have no fireing signal from ecm
Reply With Quote
  #4  
Old 12-21-2010, 10:44 AM
Blaxima95's Avatar
Blaxima95
Guest
 
Posts: n/a
Mentioned: Post(s)
Tagged: Thread(s)
Default

Hello I have a '95 GLE Maxima,Blk w/18's! It also has this problem.
So did you try replacing EGI/ECM Relay? If so,Did it correct P1320 problem? As you're on ur search to soon bring closure to this can you post and update corrective action
Reply With Quote
  #5  
Old 12-22-2010, 04:35 PM
Blaxima95's Avatar
Blaxima95
Guest
 
Posts: n/a
Mentioned: Post(s)
Tagged: Thread(s)
Default

Quote:
Originally Posted by geanrofiscalini View Post
somebody must it seing this before a costumer came to the shop 01 maxima with p1320 and p0306 ok check it out coil 6 not working so according to nissan tsb we did all 6 coils and plugs car ranned fine for two months costumer comes back saying that is missing again so with out hesitation replaced all coils and it kept doing it so we scannded p1320 p0300 m ok check signal and everythings is there power, ground and the third one from the ecm its missing and at that time all 3 cilynders in bank 2 2 4 6 stop working car runs on back cilynders check crank sensor reff crank sensor poss and cam sensor ignition condenser they al passed and still got all neww sensors and still no signal to the coils from the computer even took timming cover off what a b thi nking it had jump timing and again everthing its fine there check continuinty on wires from computer to coils check fine bottom line replaced everything exept ecm please help
Hey it's Blaxima again and forgot to add another tip to mention of ur P1320 ign.1 problem,Did you check fuel rail pressure? Low fuel pressure will trigger this dtc also w/a P0300 code too! Disconnect vacuum line from fuel
regulator and plug it,Then on ign. and test fuel pressure
there should be around 40psi. Any lwr. than that replace
fuel pump. O! and did you try replacing all six injectors?
These are known commonly to eat injectors like crazy due to it's side feed design.It overheats over time.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
p1320 p0300 help

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 10:49 PM.

Privacy Statement - Advertise with Us - Terms of Use - Copyright 1999-2016 Nissanhelp.com
AutoCodes.com - HelpForCars.net - Infinitihelp.com - Nissanhelp.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.0 Beta 2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.