Login  |  Register
Nissanhelp.com - All About Nissan
All Models, All Years 2017 Armada 2016 Altima Sedan 2016 Frontier 2016 JUKE 2016 LEAF 2016 Maxima 2016 Murano 2016 NV 2016 Rogue 2016 Sentra 2016 Titan XD 2016 Versa Note 2016 Versa Sedan 2016 Z Concept Models
MyNissan Do-It-Yourself Maintenance Owners Manuals Recalls/Campaigns Service Bulletins Service Manuals Tech Challenge Game Nissan OBDII Codes Glossary & Acronyms Cost Estimator More...
Member's Ride Photos Stock Photo Gallery
Classifieds - For Sale Classifieds - Wanted To Buy Classifieds - Mechanic Wanted Classifieds - Auto Services Search Auto Parts
Register FAQ Social Groups Mark Forums Read
Forums > > Armada slip light and 4WD light flashing, no throttle response
Forgot Password? Join Us!


Audio, Video & Electronics Audio, Video & Electronics posts concerning all models. iPod, Navigation, Bluetooth

User Tag List

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-26-2017, 08:48 AM
Reedhenrypi's Avatar
Reedhenrypi Reedhenrypi is offline
Registered User
2007 Armada
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Default Armada slip light and 4WD light flashing, no throttle response

I have a 2007 Armada se 49k 4x4. Driving on the highway +65mph the Slip light and 4wd light flash on dash and there is no acceleration In both 2wd and auto 4wd. Any suggestions?
Thank you,
Reed
Reply With Quote
  #2  
Old 02-27-2017, 01:19 AM
mpe235's Avatar
mpe235 mpe235 is offline
Moderator
2015 Rogue
 
Join Date: Jun 2006
Location: New York
Posts: 5,442
Thanks: 5
Thanked 241 Times in 224 Posts
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Default

Quote:
Originally Posted by Reedhenrypi View Post
I have a 2007 Armada se 49k 4x4. Driving on the highway +65mph the Slip light and 4wd light flash on dash and there is no acceleration In both 2wd and auto 4wd. Any suggestions?
Thank you,
Reed
Make sure the wheel bearings are not loose and the brake fluid is full. If it's not that you will need a scan tool to check the codes.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-27-2017, 05:17 AM
Reedhenrypi's Avatar
Reedhenrypi Reedhenrypi is offline
Registered User
2007 Armada
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Default

Bearing, fluid and ABS sensors all good. I took it to belle tire and they didn't get any codes. Not sure what scanner they used.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
4wd, armada, flashing, light, response, slip, throttle

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 02:34 PM.

Privacy Statement - Advertise with Us - Terms of Use - Copyright 1999-2016 Nissanhelp.com
AutoCodes.com - HelpForCars.net - Infinitihelp.com - Nissanhelp.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.0 Beta 2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.